Bolovi u leđima išijas/ishijalgija

Rješavamo bolove u leđima i posturalne probleme. Radimo preoperativne vježbe i postoperativne vježbe uz individualni rad s terapeutom.
Rehabilitacija koju radimo su kombinacija vježbi iz DNS-a https://somato-zg.eu/dns/  i standardnih metoda rehabilitacije.

 

Bolovi u leđima upućuju na loše držanje i nedostatak dobre stabilizacije u tijelu. Danas je to česta pojava izazvana suvremenim načinom života.  Nedostatak kretanja, dugotrajno sjedenje, loše pozicije tijela i ozljede dovode do bolova.

Najčešći bolovi s kojima nam se klijenti javljaju su išijas (ishijalgija). Išijas je naziv za bol koja počinje u leđima i širi se duž noge, a prisutni su i trnjenje, “sijevanje” i slabost u dijelovima tijela. Bol je ponekad neizdrživa i može trajati mjesecima.

Išijas (ishijalgija) nastaje pritiskom na nervus ischiadicus, sjedalni živac na bazi kralježnice. To je najduži živac perifernog živčanog sustava, a proteže se od stražnjice niz nogu sve do stopala.Većina osoba koja je patila od križobolje ili im se događalo da ih ukoče leđa počinju s vremenom patiti od išijasa.

S terapijom treba početi na vrijeme kako bi se što prije sanirali uzročnici koji mogu dovesti do ozbiljnih stanja i bolnih leđa.

Rehabilitaciju provode fizikalni terapeut, kineziolog i Dns terapeut.https://somato-zg.eu/rehabilitacija/

Đođite i upoznajte naše ljubazne terapeute te se uvjerite u djelotvornost našeg novog pristupa rehabilitaciji!

________________________________________________________________________________

 

Naručite se..


Prihvaćanjem ove privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u ovaj kontakt obrazac pristajete na obradu niže navedenih vrsta osobnih podataka u svrhu koju označite u ovom obrascu. Opširnije o davanju privole i načinu upravljanja Vašim osobnim podacima možete pročitati na stranici: https://somato-zg.eu/prihvacanje-privole/. Podatke koje navedete u ovom obrascu koristiti ćemo isključivo u sljedeću svrhu (molimo označite kvačicom):
DaNe marketinške svrhe - dostavljanje informacija, ponuda i promidžbenih materijala o proizvodima i/ili uslugama

Za navedenu svrhu obrade, pristajem da me Somato d.o.o. kontaktira putem sljedećih komunikacijskih kanala (molimo odaberite):
DaNe Emailom na gore navedenu email adresu
DaNe Telefonskim pozivom na gore navedeni broj telefona

Upiši znakove: captcha