Bolovi u lopaticama

U Centru radimo vježbe Dns-a i razvojne kineziologije za optimalno korištenje tijela gdje bolovi u predjelu lopatica i gornjeg dijela leđa postaju prošlost.

Naučite pravilno koristiti vaše tijelo bez bolova jer pokret je život.https://somato-zg.eu/dns/

Vrlo česta pojava u današnje vrijeme koja je povezana s dugotrajnim sjedenjem i uredskim radom (za stolom i računalom) u nepravilnoj poziciji. Najčešće bolove u lopaticama klijenti pokušavaju ublažiti masažama. Bol se pojavljuje u predjelu lopatica i gornjem dijelu leđa, a ponekad može biti referirana iz vratnog dijela i ramena.

 

Lopatice zajedno s nadlakticom tvore glenohumeralni (rameni) zglob. Grupa od 7 mišića održava zglob. Lopatice bi idealno trebale prijanjati uz prsni koš i imaju funkciju stabilnosti i omogućavaju opseg pokreta ruci u kretanju.

Edukacijom pravilnog držanja i korištenja idealnih pozicija lopatica pri pokretu ublažava simptome boli i manjka mogućnosti pokreta u vratnom, ramenu i prsnom dijelu tijela.

Naručite se..


Prihvaćanjem ove privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u ovaj kontakt obrazac pristajete na obradu niže navedenih vrsta osobnih podataka u svrhu koju označite u ovom obrascu. Opširnije o davanju privole i načinu upravljanja Vašim osobnim podacima možete pročitati na stranici: https://somato-zg.eu/prihvacanje-privole/. Podatke koje navedete u ovom obrascu koristiti ćemo isključivo u sljedeću svrhu (molimo označite kvačicom):
DaNe marketinške svrhe - dostavljanje informacija, ponuda i promidžbenih materijala o proizvodima i/ili uslugama

Za navedenu svrhu obrade, pristajem da me Somato d.o.o. kontaktira putem sljedećih komunikacijskih kanala (molimo odaberite):
DaNe Emailom na gore navedenu email adresu
DaNe Telefonskim pozivom na gore navedeni broj telefona

Upiši znakove: captcha