Bolovi u ramenu

 

Ramena su zblobovi s najvećim opsegom pokreta. Zbog mogućnosti velike mobilnosti, stabilnost zgloba je manja i sklonija povredama.

Nestabilnost ramena je jedan od češćih uzroka bolova u području gornjeg dijela tijela a može se ispavljati vježbama stabilizacije i idealnim pokretom kako bi se na pravilan način aktivirali i opustili svi mišići koji sudjeluju pokretu ramena i ruku.

U našem centru koristimo Dns-metodu i vježbe razvojne kineziologije kako bi vas educirali da koristite vaše tijelo na pravilan način i bez bolova.https://somato-zg.eu/dns/

Naručite se..


Prihvaćanjem ove privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u ovaj kontakt obrazac pristajete na obradu niže navedenih vrsta osobnih podataka u svrhu koju označite u ovom obrascu. Opširnije o davanju privole i načinu upravljanja Vašim osobnim podacima možete pročitati na stranici: https://somato-zg.eu/prihvacanje-privole/. Podatke koje navedete u ovom obrascu koristiti ćemo isključivo u sljedeću svrhu (molimo označite kvačicom):
DaNe marketinške svrhe - dostavljanje informacija, ponuda i promidžbenih materijala o proizvodima i/ili uslugama

Za navedenu svrhu obrade, pristajem da me Somato d.o.o. kontaktira putem sljedećih komunikacijskih kanala (molimo odaberite):
DaNe Emailom na gore navedenu email adresu
DaNe Telefonskim pozivom na gore navedeni broj telefona

Upiši znakove: captcha