DNS u kondicijskoj pripremi sportaša

 

Želite li povećati efikasnost vašeg tijela i poboljšati rezultate sportske aktivnosti. Dns ili dinamička neuromuskularna stabilizacija je tehnika razvijena po razvojnoj kineziologiji i koristi stabilizaciju tijela te idealne obrasce kretanja.

U Dns-u koristimo pristup gdje svaki pokret podupiremo stabilizacijskom funkcijom i pravilnim držanjem za postizanje idealne kretnje s minimalnom potrošnjom energije.

Što više odstupamo od savršene pozicije pokreta to više gubimo energije koju usmjeravmo u cilj ( bilo to bacanje lopte, dizanje utega, plasiranje udarca, skakanje ili trčanje). Dugoročno gledano nepravilne pozicije prilikom pokreta troše zblobove i mogu uzrokovati sindrome prenaprezanja i oštećenja zglobova.

Povećajte efikasnost, poboljšajte rezultate i prevenirajte ozljede prilikom izvedbe Vas i Vaših sportaša s vrhunskim stručnjacima u našem centru.

Marko Šola je magistar kineziologije i terapeut s diplomama Dns sport exercise trainer i Dns clinical terapeut s višegodišnjim iskustvom rada u sportu i kliničkoj rehabilitaciji.https://somato-zg.eu/kondicijska-priprema-sportasa/

http://www.rehabps.cz/rehab/certified_practitioners.php?zeme_var=Croatia#slide

http://www.rehabps.cz/rehab/certified_trainers.php?zeme_var=Croatia#slide

Naručite se..


Prihvaćanjem ove privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u ovaj kontakt obrazac pristajete na obradu niže navedenih vrsta osobnih podataka u svrhu koju označite u ovom obrascu. Opširnije o davanju privole i načinu upravljanja Vašim osobnim podacima možete pročitati na stranici: https://somato-zg.eu/prihvacanje-privole/. Podatke koje navedete u ovom obrascu koristiti ćemo isključivo u sljedeću svrhu (molimo označite kvačicom):
DaNe marketinške svrhe - dostavljanje informacija, ponuda i promidžbenih materijala o proizvodima i/ili uslugama

Za navedenu svrhu obrade, pristajem da me Somato d.o.o. kontaktira putem sljedećih komunikacijskih kanala (molimo odaberite):
DaNe Emailom na gore navedenu email adresu
DaNe Telefonskim pozivom na gore navedeni broj telefona

Upiši znakove: captcha