Fizikalna terapija

Rehabilitacija u Somato centru osim DNS vježbama provodi se i fizikalnom terapijom. U Centru fizikalnu terapiju provode viši fizikalni terapeuti koji se konstantno educiraju implementirajući nove metode rehabilitacije u osnovnu terapiju.

Što su vježbe fizikalne terapije?https://somato-zg.eu/rehabilitacija/

Vježbe fizikalne terapije imaju cilj poboljšanja zdravstvenog stanja tijela. Namijenjene su svim dobnim skupinama, u procesu rehabilitacije kao dopuna terapiji ili sportskom treningu, a i zdravoj populaciji radi održavanja dobrog zdravstvenog stanja. Koriste se prije i nakon operacija kako bi se tijelo što prije vratilo u optimalno stanje.

Kako izgleda postupak rehabilitacije?

Rehabilitacija se temelji na procjeni terapeuta, a ponekad klijenti već dolaze s gotovim nalazom i određenom terapijom. Pregledom se vrši analiza držanja tijela i pokreta po zadanim testovima kako bi se pronašli uzročnici problema. Na temelju procjene provodi se individualna terapija s terapeutom.

Koliko tretmana je potrebno?

Poboljšanje se osjeća već nakon prvog sata, a oporavak ovisi o težini zdravstvenog problema koji se temelji na procjeni terapeuta.

Koja je cijena fizikalne terapije?

Naš cjenik možete pogledati ovdje: https://somato-zg.eu/cjenik/

Zašto izabrati nas? Iskusni  stručnjaci  sa željom i znanjem da pomognu, nema čekanja, naručeni ste isti ili već sljedeći dan na terapiju.  Maksimalno ćemo Vam se posvetiti kako bi što bolje ustanovili uzrok Vaših problema i odredili terapiju koja će Vam najbolje odgovarati s brzim i dugoročnim rezultatima.

________________________________________________________________________________

 

Naručite se..


Prihvaćanjem ove privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u ovaj kontakt obrazac pristajete na obradu niže navedenih vrsta osobnih podataka u svrhu koju označite u ovom obrascu. Opširnije o davanju privole i načinu upravljanja Vašim osobnim podacima možete pročitati na stranici: https://somato-zg.eu/prihvacanje-privole/. Podatke koje navedete u ovom obrascu koristiti ćemo isključivo u sljedeću svrhu (molimo označite kvačicom):
DaNe marketinške svrhe - dostavljanje informacija, ponuda i promidžbenih materijala o proizvodima i/ili uslugama

Za navedenu svrhu obrade, pristajem da me Somato d.o.o. kontaktira putem sljedećih komunikacijskih kanala (molimo odaberite):
DaNe Emailom na gore navedenu email adresu
DaNe Telefonskim pozivom na gore navedeni broj telefona

Upiši znakove: captcha