Kako pravilno izgubiti kile i oblikovati tijelo

 

Kalorije

Brze dijete mogu biti primamljive, jer obećavaju rezultate u kratkom vremenu. Ekstremna ograničenja kalorija ili zabrana cijelih skupina namirnica mogu  stvoriti kalorijske nedostatke. Kada se vratite redovitim prehrambenim navikama vjerovatno će te vratiti sve izgubljeno, a poneka i više od toga.

Svrha je održati deficit od 500 do 1.000 kalorija dnevno, s kojim će te gubiti 1-2 kile tjedno, a tijelo će se polako prilagođavati deficitu hrane. Kombinacija vježbanja i stvaranje mudrih prehrambenih navika je odlična kombinacija u mršavljenju i oblikovanju tijela.

Kako bi održali niskokaloričnu dijetu izbjegavajte hranu s viškom šećera, rafiniranim žitaricama i zasićenim mastima. Sokovi, posebno gazirani i energetska pića puni su šećera i potrebno ih je u potpunosti izbaciti. Usredotočite se na cjelovite namirnice koje pružaju hranjive tvari, energiju i osjećaj sitosti. Svježe povrće, cjelovite žitarice i voće puni su  vlakana koja usporavaju kretanje hrane kroz probavni trakt i produljuju osjećaj sitosti.  Proteini se probavljaju duže od ugljikohidrata, tako da nam je i sam osjećaj sitosti duži.

Vježbama do oblikovanog tijela

Kombinacija kardio vježbi i vježbi snage su najbolji način oblikovanja tijela i gubitka viška kilograma. Bilo da izaberete grupni oblik treninga ili rad s opterećenjem u teretani prije samog početka treninga potrebno je svladati osnovne vježbe.

Ako želite kvalitetno smršaviti i oblikovati tijelo izaberite uslugu osobnog treninga s iskusnim trenerima našeg centra.https://somato-zg.eu/osobni-trening/

Naručite se..


Prihvaćanjem ove privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u ovaj kontakt obrazac pristajete na obradu niže navedenih vrsta osobnih podataka u svrhu koju označite u ovom obrascu. Opširnije o davanju privole i načinu upravljanja Vašim osobnim podacima možete pročitati na stranici: https://somato-zg.eu/prihvacanje-privole/. Podatke koje navedete u ovom obrascu koristiti ćemo isključivo u sljedeću svrhu (molimo označite kvačicom):
DaNe marketinške svrhe - dostavljanje informacija, ponuda i promidžbenih materijala o proizvodima i/ili uslugama

Za navedenu svrhu obrade, pristajem da me Somato d.o.o. kontaktira putem sljedećih komunikacijskih kanala (molimo odaberite):
DaNe Emailom na gore navedenu email adresu
DaNe Telefonskim pozivom na gore navedeni broj telefona

Upiši znakove: captcha