O nama

 

 

 

Somato centar je posvećen Vama i Vašem zdravlju.
Individualnim pristupom i raznovrsnim modernim rehabilitacijskim vježbama i metodama poboljšavamo Vaše stanje i rješavamo Vaše zdravstvene probleme.

Marko Šola se nakon višegodišnjeg rada na području kineziterapije, kondicijske pripreme sportaša i rješavanja ozljeda i posturalnih problema profesionalnih i rekreativnih sportaša odlučio posvetiti rehabilitaciji. Svoje znanje osim na fakultetu stjecao je i radnim iskustvom, a nadopunio ga je završivši najveći D stupanj rehabilitacije po Dinamičkoj neuromuskularnoj stabilizaciji (DNS) Češke praške škole, koja se smatra jednom od najučinkovitijih metoda rehabilitacije za brojna stanja i ozljede. Kako bi on sam rekao potrebno je “resitirati” tijelo na početne postavke, rehabilitirati i tek tada nastaviti bilo s kondicijskom pripremom, rekreativnim treningom ili uživati u tijelu bez boli. Marko je oko sebe okupio vrhunske stručnjake i vanjske suradnike kako bi pružio što bolju terapiju svakom klijentu.

U ponudi imamo razne rehabilitacijske i sportske programe koje prilagođavamo individualno svakom klijentu po njegovim potrebama i problemima. Prilagođavamo i termine Vašeg dolaska, jer smo svjesni današnjeg brzog načina života i nedostatka vremena.

Zašto izabrati nas? Iskusni terapeuti sa željom i znanjem da pomognu, nema čekanja, naručeni ste isti ili već sljedeći dan na pregled.

Terapeut će vam se maksimalno posvetiti kako bi što bolje ustanovio uzrok Vaših problema i odredio terapiju koja će Vam najbolje odgovarati s brzim i dugoročnim rezultatima. U slučaju da Vam ne možemo pomoći, uputit ćemo Vas stručnjaku koji može.

Naš cilj je Vaš oporavak!

Đođite i upoznajte naše ljubazne terapeute te se uvjerite u djelotvornost našeg novog pristupa rehabilitaciji!