Ravna stopala

 

Stopala su temelj našeg tijela jer većinu vremena provodimo u osloncu na nogama. Pozicija tijela u stajanju hodu ili trčanju je uvjetovana mehanikom stopala. U mnogim slučajevima problemi s koljenima, kukovima i kralješnicom tretirali smo stopala kako bi riješili uzročnike boli. Pojava spuštenog svoda stopla može biti iz više razloga, a novija istraživanja pokazuju da nepravilan razvoj u prvih godinu i pol dana života uvelike utječe na formiranje svoda stopala.

Razlikujemo uzdužno i poprečno spuštene svodove. Kod mlađih osoba većinom su spušteni uzdužni svodovi dok su kod starijih osoba osim uzdužnih  spušteni i poprečni svodovi. Uglavnom se govori o prednje poprečno spuštenim svodovima, a kod uzdužnih razlikujemo unutrašnji i vanjski svod.

Vježbama, manulanim tehnikama i edukacijom jednostavnih protkola koje radimo u Somato centru možete  riješite probleme izazvane spuštenim stopalima ili preduhitrite nastanak novih. Također ćemo Vas uputiti kako izabrati što kvalitetniju obuću ili uloške po potrebi za ublažavanje simptoma.

Naručite se..


Prihvaćanjem ove privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u ovaj kontakt obrazac pristajete na obradu niže navedenih vrsta osobnih podataka u svrhu koju označite u ovom obrascu. Opširnije o davanju privole i načinu upravljanja Vašim osobnim podacima možete pročitati na stranici: https://somato-zg.eu/prihvacanje-privole/. Podatke koje navedete u ovom obrascu koristiti ćemo isključivo u sljedeću svrhu (molimo označite kvačicom):
DaNe marketinške svrhe - dostavljanje informacija, ponuda i promidžbenih materijala o proizvodima i/ili uslugama

Za navedenu svrhu obrade, pristajem da me Somato d.o.o. kontaktira putem sljedećih komunikacijskih kanala (molimo odaberite):
DaNe Emailom na gore navedenu email adresu
DaNe Telefonskim pozivom na gore navedeni broj telefona

Upiši znakove: captcha