Radionica Baby Handlinga

   Radionica Baby handlinga i edukacija o razvojnoj kineziologiji djeteta

 

Većinu djece nije potrebno učiti kada i kako podići glavu, uzeti igračku, okrenuti se, započeti puzati.
Sve se to u normalnim okolnostima odvija automatski u razvoju u određeno vrijeme budući da je zapisano u našem genetskom kodu.
Pitate se razvija li se vaše dijete normalno? Ide li sve pravilnim tijekom?  Zanima vas  kada treba samostalno sjediti, puzati ili podizati se na noge? Kako treba pravilno previjati, u kojim položajima podizati, spušatati i držati dijete?

Radionica Baby handlinga i edukacija o razvojnoj kineziologiji djeteta dat će vam odgovore na ta i druga pitanja.
Pokazat ćemo vam znanstveno dokazan način rada i postupanja s djetetom kojim se potiče pravilan razvoj. Pomoći ćemo vam odrediti razvojnu dob djeteta koja će vam otkriti je li vaše dijete prerano ili prekasno radi određene pokrete. Uputit ćemo vas na koji način možete vježbama ispraviti određene nepravilnosti. Pokazati vam što ne treba raditi i kako izbjeći najčešće pogreške.

Naše predavanje je više od jednostavnog Baby handlinga kojeg možete naći na društvenim mrežama, video kanalima i po raznim forumima. Razvojna kineziologija djeteta koja nadopunjuje predavanje daje vam saznanja koje ćete moći upotrijebiti kako bi pravovremeno vidjeli razvija li se vaše dijete pravilno i kojim vježbama možete pomoći tom razvoju. Spuštena stopala, skolioze kod djece i mladih su nepravilnosti u razvoju koje nastaju kao posljedica prekasnog ili preranog razvoja, koje se poznavanjem razvojne kineziologije djeteta vrlo lako mogu izbjeći. Naš seminar je različit od ostalih jer individualno pristupamo svakom polazniku, a naši stručnjaci vam pokazuju specifične i prilagođene vježbe koje će te zajedno s njima više puta ponoviti kako bi ih što pravilnije napravili i zapamtili. 
Na radionici će te naučiti:
– rukovati pravilno s djetetom individualnim pristupom u radu s terapeutom
– odrediti razvojnu dob djeteta i vidjeti je li u određenim segmentima kasni ili rani s razvojem ( Baby milestones ) kako bi pravovremeno mogli potražiti stručni savjet
–  kako djetetu kroz igru pomoći korak po korak pravilnom razvoju
–  kako prilagoditi okolinu za pravilan psiho-motorički razvoj –  boje, visine, pozicije i načini postavljanja igračaka i predmeta.
– kada dijete treba sjesti, puzati, početi ustajati, hodati i što napraviti ako ne ide sve pravilnim slijedom
– što NE raditi s djetetom
– kakve sjedalice, hranilice i  pomagala su adekvatna i koliko dugo
– kutak za roditelje i upute kako da zaštite vlastita leđa i zglobove prilikom nošenja i rukovanja s djetetom

 

Tko provodi seminar?

 DNS terapeut, uz fotografije i primjere.

 

Kome je namijenjen seminar?

Seminar je namijenjen trudnicama, mladim i budućim roditeljima.

Koliko traje seminar?

Seminar se održava u malim grupama do šest polaznika i traje od 60-80 minuta s vremenom za pitanja i diskusiju. Na seminar možete doći s djetetom. Ako ste trudnica ili budući mladi roditelj, organizator će osigurati pomoćne lutke kako bi svi mogli svladati naučeno.

 

 

U slučaju da zaboravite određene vježbe ili vam nešto nije jasno, slobodno nas kontaktirajte! Naši stručnjaci će svim polaznicima i nakon seminara biti konstantna podrška za sva pitanja i nedoumice.

 

Saznajte sve što Vas zanima i uživajte prateći razvoj vašeg djeteta.

________________________________________________________________________________

 

 

Cijena seminara iznosi 300,00 kn.

Dobro došli!

Za dodatne informacije slobodno nazovite!

Predračun šaljemo e-mailom ili možete platiti kada dođete na radionicu.

 

Naručite se..


Prihvaćanjem ove privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u ovaj kontakt obrazac pristajete na obradu niže navedenih vrsta osobnih podataka u svrhu koju označite u ovom obrascu. Opširnije o davanju privole i načinu upravljanja Vašim osobnim podacima možete pročitati na stranici: https://somato-zg.eu/prihvacanje-privole/. Podatke koje navedete u ovom obrascu koristiti ćemo isključivo u sljedeću svrhu (molimo označite kvačicom):
DaNe marketinške svrhe - dostavljanje informacija, ponuda i promidžbenih materijala o proizvodima i/ili uslugama

Za navedenu svrhu obrade, pristajem da me Somato d.o.o. kontaktira putem sljedećih komunikacijskih kanala (molimo odaberite):
DaNe Emailom na gore navedenu email adresu
DaNe Telefonskim pozivom na gore navedeni broj telefona

Upiši znakove: captcha