Priprema za maraton

Kako bi Vas što bolje pripremili za maraton koristimo znanstveno utemeljene protokole testiranja u kombinaciji s naprednom tehnologijom (kinematika, mocap system) za analizu i ispravljanje loše mehanike. Za usavršavanje idealnih obrasca pokreta koristimo Dns metodu kao nadopunu sportskom treningu i postizanje brzih i efikasnih rezultata.

Maraton je najstarija i najzahtjevnija disciplina atletike. Zbog tih razloga mnogi si postavljaju cilj da istrče makar jedan puni maraton u životu. Uvriježeno je mišljenje rekreativaca i sportaša da što više treniraju bolje će rezultate postići, ali to uglavnom nije tako. U centru provodimo savjetovanje i izradu programa treninga koje će vam omogućiti postizanje najboljih mogućih rezultata. Naši stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u sportskoj pripremi i rehabilitaciji pripremali su i tretirali velik broj sportaša i rekreativaca u različitim oblicima dugometražnih sportova trčanja, trekinga, bicikliranja, triatlona, daljinskog plivanja i veslanja.

 

Važnost mehanike kod maratona

Loša mehanika hoda i trčanja je trkačev najveći neprijatelj! Čak i iskusni trkači rade analizu tehnike trčanja i povremeno ispravljaju tehniku trčanja. Kažu da loše navike teško umiru, a korekcija tehnike trčanja može vas spasiti od mogućih ozljeda i produžiti trkaći vijek. Individualni pristup u evaluaciji i korekciji tehnike trčanja je vrlo bitan dio ka postizanju vrhunskih rezultata.

 

Naručite se..


Prihvaćanjem ove privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u ovaj kontakt obrazac pristajete na obradu niže navedenih vrsta osobnih podataka u svrhu koju označite u ovom obrascu. Opširnije o davanju privole i načinu upravljanja Vašim osobnim podacima možete pročitati na stranici: https://somato-zg.eu/prihvacanje-privole/. Podatke koje navedete u ovom obrascu koristiti ćemo isključivo u sljedeću svrhu (molimo označite kvačicom):
DaNe marketinške svrhe - dostavljanje informacija, ponuda i promidžbenih materijala o proizvodima i/ili uslugama

Za navedenu svrhu obrade, pristajem da me Somato d.o.o. kontaktira putem sljedećih komunikacijskih kanala (molimo odaberite):
DaNe Emailom na gore navedenu email adresu
DaNe Telefonskim pozivom na gore navedeni broj telefona

Upiši znakove: captcha